lukoil-banenr

Hamilton afirmă că relaţia sa cu Alonso s-a îmbunătăţit considerabil

Trofeul a ajuns în cele din urmă în posesia lui Kimi Raikkonen, iar spaniolul a părăsit echipa pentru a li se alătura celor de la Renault. Ulterior, cei doi şi-au lăudat reciproc calităţile, iar Hamilton afirmă că Alonso a reuşit să treacă peste conflictele din 2007.

Pilot Autoexpert

„Relaţia mea cu Alonso s-a îmbunătăţit semnificativ. În sfârşit am trecut peste 2007, mai mult din partea lui. Pot să afirm că în sfârşit mă apreciază ca pilot la fel de mult cum şi eu îl apreciez. Este egalitate între noi. Îl consider ca cel mai bun, iar el a spus acelaşi lucru despre mine în Brazilia. Îmi place că mă respectă, pentru că şi eu îl respect mult”, a declarat britanicul în cadrul unui interviu acordat publicaţiei F1 Racing.

Hamilton a mai adăugat în acelaşi interviu că, chiar dacă a ales să plece la Mercedes în speranţa că germanii îi vor oferi un monopost competitiv în sezonul 2014, Hamilton nu exclude că spre finalul carierei ar putea reveni la McLaren, aşa cum ea rămâne şi în continuare echipa la care a crescut.

„Aş putea pilota din nou pentru McLaren în viitor, pentru că această echipă este casa mea. Va rămâne întotdeauna locul în care am crescut şi locul în care este inima mea. Chiar dacă sunt în altă parte şi am parte de experienţe bune, întotdeauna mă voi uita înapoi şi voi şti că primele mele 21 de victorii au fost cu McLaren. Este echipa care m-a ajutat să ajung în Formula 1.”, a adăugat britanezul.

Comentarii