lukoil-banenr

Hamilton pleacă de la McLaren la Mercedes, Perez îi ocupă locul

McLaren este o echipă pentru care Lewis a făcut foarte multe, 865 de puncte adunate pe parcursul a şase ani, 20 de victorii şi un titlu de campion mondial. Echipa îşi doreşte tot ce-i mai bun pentru piloţii ei, dar nu e prea reuşit că are doi piloţi încrâncenaţi în lupta pentru titlul de anul acesta, ne mai spunând de faptul că din spusele oficialilor nu vor exista favoruri pentru Lewis.

Pilot Autoexpert

Lewis şi Mercedes GP au confirmat transferul – „Cred că pot să pilotez Săgeţile Argintii către top şi să întrunesc ţelul comun de a câştiga campionatul mondial”, spune Hamilton – între timp cei de la McLaren au anunţat că l-au contractat deja pe Sergio Perez, pilotul de la Sauber care uimeşte acest an pe absolut oricine prin performanţele sale.

Poţi da vina pe Jenson Button, coepichierul lui Hamilton, campionul anului 2009, pilot care şi-a croit drumul către inima unei echipe pe care Lewis o considera a lui şi doar a lui (amintiţi-vă de conflictul dintre Alonso şi Lewis).

Referitor la transfer se zvoneşte de un contract de 100 de milioane de dolari oferiţi lui Hamilton pentru următorii trei ani, o sumă mai mare decât şi-ar putea permite McLaren, care trebuie să plătească pentru motoarele pe 2013 şi care încă nu a anunţat motorul de 1,6 litri pentru sezonul 2014.

Comentarii