lukoil-banenr

Gama variantelor disponibile pentru hatchback-ul Dacia Sandero Stepway a fost completată cu o modificație mai disponibilă pentru piața din Europa. Versiunea Urban este propusă cu un motor în trei cilindri la un preț de 10.500 de euro.

Pilot Autoexpert

Până în acest moment Sandero Stepway era disponibil cu două trenuri de propulsie: primul alcătuit dintr-un benzinar turbo de 0.9 litri volum și un dieselul 1.5 dci, ambele fiind capabile să dezvolte 90 de cai putere. Motorul de 75 CP era destinat până acum îm exclusivitate modelului standard Sandero.

Acum motorul de 75 de cai putere se va regăsi și pe Stepway care oferă o gardă ridicată la sol. Prețul noului Dacia Sandero Stepway în versiunea Urban va începe de la 10.500 euro, preț fără impozit. Adică clienții vor avea posibilitatea de a procura acest model la un preț redus cu 2.200 de euro, față de versiunea echipată cu motor diezel.

Precizăm că aceste prețuri sunt valabile pentru piața din Europa. La momentul scrierii articolului Sandero Stepway este disponibil pe piața din Republica Moldova doar cu cele două motoare: diesel și benzină cu turbocompresor de 90 de cai putere.

Comentarii