lukoil-banenr

 

Honda Civic 2012 debutează la Detroit

Pilot Autoexpert

O nouă premieră marchează Detroit Motor Show. De data aceasta Honda şi-a surprins audienţa cu două concepte Civic. Conceptele sunt o aluzie la modul în care vor arata produsele de serie Honda Civic Sedan si Coupe model 2012, pentru piața Americii de Nord. Cele doua concepte dispun de parbrize foarte înclinate, pentru a spori calitățile aerodinamice, și au bonusuri plăcute precum jante din aliaj de 19 inci. Lucruri garantate să atragă atenția publicului american tînăr, mai ales fanilor modelului Civic.

În linii mari însă formula de design nu s-a schimbat mult față de modelul precedent Hinda Civic Sedan, care să fim sinceri nu a fost cel mai atrăgător Civic. Honda încă nu a dezvăluit nici un detaliu referitor la versiunea hatchback, care va fi orientată spre piața Europeană dar luând în considerație practica anilor precedenți și faptul că publicul European este mai pretențios din punct de vedere estetic, sperăm că noul Civic Hatchback va bucura mai mult.


Motorizările vor include unități obișnuite pe benzină și motorină, un agregat pe gaz natural si un hibrid. Cel din urmă va dispune de noul sistem Integrated Motor Assist (IMA), care va fi alimentat de la un acumulator litiu-ion, o premieră pentru Honda. Honda Civic 2012 va intra la vânzare în această vară.

Comentarii