lukoil-banenr

Honda Micro Commuter car

Compania Honda a prezentat primele imagini oficiale ale lui Micro Commuter, un mijloc de transport individual motorizat electric care vine pe piaţă pentru a se lupta de la egal la egal cu Renault Twizy, principalul său rival. Ambele modele sunt clasificate la categoria europeană L7 (Cvadricicluri) şi sunt destinate rulării individuale prin oraşele aglomerate.

Pilot Autoexpert

Spre deosebire de Renault Twizy, care poate găzdui un pasager care stă în spatele scaunului şoferului, Honda Micro Commuter are trei locuri: cel al şoferului şi alte două dedicate copiilor. Cu 2.5 metri lungime, 1.25 metri lăţime şi 1.45 metri înalţime, modelul Honda se bazează pe un motor electric aşezat în partea posterioară. Acesta duce Honda Micro Commuter la o viteză maximă de 80 km/h, în timp ce autonomia anunţată de producător este de 60 de kilometri cu un „plin” al bateriei.

Honda Micro Commuter este construit pe o platformă modulară care lasă loc unor versiuni alternative de caroserie, alte elemente care merită subliniate în ceea ce priveşte construcţia lui Honda Micro Commuter fiind tableta detaşabilă care înlocuieşte complet comenzile de pe bord, posibilitatea de a folosi Micro Commuter pe post de rezervă de energie care poate alimenta o casă sau posibilitatea de a încărca citadina japoneză direct de la unul dintre celelalte modele electrice sau hybride plug-in ale gamei Honda.

Comentarii