lukoil-banenr

Japonezii de la Honda încearcă să îi atragă pe tinerii pasionaţi de motociclism cu un look excepțional. Honda NM4 este numele celui mai nou model de serie al producătorului japonez de maşini, motociclete şi motoare de bărci.

Pilot Autoexpert

NM4 a fost prezentat iniţial ca un concept la Salonul Moto de la Osaka, dar acum a primit alt motor. Conceptul avea un propulsor de 745 cmc cu doi cilindri, în vreme ce versiunea de serie a primit un motor de 670 cmc care trimite puterea către roata din spate prin intermediul unei cutii de viteze automate cu şase trepte şi ambreiaj dublu, care oferă şi opţiunea schimbării manuale a vitezelor.

honda-nm4-06

Compartimentele laterale din partea frontală a motocicletei vin la pachet cu o priză de 12 V, astfel că proprietarii își poţi pune la încărcat telefonul sau gadgetul de navigaţie prin GPS fără să le fie frică de ploaie.

Ambele roţi au parte de sistemul ABS, iar spătarul pentru pasagerul din spate poate fi rabatat cu uşurinţă. Un detaliu important pentru ”gadgetomani” este panoul de bord digital, care poate fi iluminat în nu mai puţin de 25 de culori.

honda-nm4-02

honda-nm4-04

honda-nm4-11

honda-nm4-12

Comentarii