lukoil-banenr

Honda prezintă în Canada conceptul unui viitor model sub-compact

Pilot Autoexpert

Chiar dacă Salonul Auto de la Detroit a acaparat deja atenţia întregii prese de specialitate, la nord de Oraşul Motoarelor, în Canada, se mai desfăşurează un Salon Auto, cel de la Montreal.

Sigur că nu se poate bucura de popularitatea Salonului de la Detroit, Honda totuşi a decis să expună aici un concept complet nou, în premieră mondială, numele căruia este Gear şi reprezintă conceptul unui viitor model sub-compact.

Gear ţinteşte publicul tânăr, anticipând un rival pentru modele ca Ford Fiesta şi Volkswagen Polo. Potrivit companiei Honda, Gear este inspirat de biciclete şi nu este altfel decât ”simplu şi utilitar, dar în acelaşi timp personalizabil, conectat şi plin de personalitate.”

Dave Marek, designer şef Honda America, a declarat: ”Sub-compactele sunt fie utilitare şi neinspirate, fie distractive dar total nepractice şi foarte scumpe pentru publicul tânăr. Gear Concept trece de aceste bariere. Este practic şi distractiv în acelaşi timp, fără a uita de nevoia unui preţ abordabil. Exact acele trăsături pe care tinerii le vor la un automobil.”

Honda nu a oferit alte detalii despre conceptul Gear, nici referitoare la trenul de propulsie, nici desre intenţia de a o produce în serie.

 

 

 

Comentarii