lukoil-banenr

Cei de la Honda au prezentat la ei acasă, în Japonia, noul N-BOX SLASH, al cincilea model din seria N. La fel ca și modelul precedent, noul model ultra-compact păstrează forma unei cutii, iar producătorul anunță că va fi disponibilă și o versiunea coupe!

Dacă tot e o mașină de oraș, designul trebuie să fie ”strigător”! Motiv pentru care sunt oferite mai multe posibilități de personalizare a mașinii, atât la exterior cât și în interior. Fiind predestinat mai mult tinerilor care duc un mod de viaţă activ, N-BOX SLASH dispune şi de un nou sistem audio, și nu unul simplu ci din categoria high-end denumit Sound System Mapping. Honda-N-Box-Slash-6

FLYONE

Producătorul a declarat că interiorul a fost conceput ca un loc de relaxare pentru pasageri. Astfel că este disponibil un display de dimensiuni impunătoare, multe spații de depozitare iar scaunele față pot fi pliate formând o suprafață plană. Pentru mai mult confort noul model vine dotat cu frână și servodurecție asistată electric cu două tipuri de setări.

Honda N-BOX este propulsat de un motor pe benzina de numai 660 cm3, în versiunea aspirată natural dar şi turbo, cum fără asta? Opțional este disponibilă chiar şi tracțiunea integrală iar producătorul anunță un consum mediu de carburant de 3,87 litri pentru 100 km parcurși.

În Japonia, noua compactă în varianta cu tracțiune pe puntea față are un preț de pornire de 11.515 dolari.

diselok

Honda-N-Box-Slash-30

Honda-N-Box-Slash-28

Honda-N-Box-Slash-24

Honda-N-Box-Slash-23

Honda-N-Box-Slash-22

Honda-N-Box-Slash-17

Honda-N-Box-Slash-18

Honda-N-Box-Slash-19

Honda-N-Box-Slash-20

Honda-N-Box-Slash-21

Honda-N-Box-Slash-16

Honda-N-Box-Slash-15

Honda-N-Box-Slash-14

Honda-N-Box-Slash-9

Image converted using ifftoany

Honda-N-Box-Slash-2

Honda-N-Box-Slash-3

Honda-N-Box-Slash-4

Honda-N-Box-Slash-7

 

Comentarii