lukoil-banenr

Hummer vs Logan

Dupa acest accident, ai avea tendinta sa crezi ca Hummerul avea putin chef de joaca cu o Dacie Logan. Realitatea este insa ca un sofer nu tocmai treaz, la bordul masinii de teren, a pierdut controlul si a aterizat cu masina direct pe capota autohtonei noastre ce nu banuia nimic…

Pilot Autoexpert

Nu e usor sa strunesti mai multi cai odata, mai ales daca este vorba despre multi, si daca te-ai urcat la volan baut. A simtit-o pe piele lui un sofer din Gura Humorului care, baut fiind, a pierdut controlul volanului intr-un sens giratoriu in care intrase cu viteza, a sarit peste trotuarul din fata unui hotel si s-a suit peste o masina aflata in parcare.

Dupa accident soferul a plecat, iar dupa sase ore s-a prezentat la sediul Politiei, unde a fost testat cu etilotestul. El avea o alcoolemie de 0,31 la mie. Barbatul a spus ca nu a mai consumat niciun fel de bauturi alcoolice dupa momentul producerii accidentului.

Soferul in varsta de 35 de ani a fost amendat si i s-a suspendat permisul pentru o perioada de 90 de zile. Cat despre pagubele suferite de Logan, pentru asta exista asigurarea, nu?

Comentarii