lukoil-banenr

Compania Hyundai declară că va revizui strategiile ce vizează piaţa americană de automobile şi anunţă că va lărgi gama de crossovere pe care le produce.

Pilot Autoexpert

Până în anul 2020, producătorul coreean promite să prezinte opt modele, unele dintre care vor fi noi iar altele vor reprezenta versiuni modernziate ale SUV-urilor comercializate în prezent.

La fel cei de la Hyundai au prezentat şi un grafic preliminar al modelelor ce urmează să fie prezentate. În acesta vedem şi crossoverul Kona, care a debutat în vara acestui an, dar urmează să apară pe piaţă deabia în luna martie a anului 2018.

Se aşteaptă şi lansarea unui SUV de clasă mică, o generaţie nouă pentru Santa Fe şi Grand Santa Fe şi un vehicul cu sistem de propulsie pe hidrogen, care cel mai probabil va fi noul Tucson Fuel Cell.

Despre alte modele care sunt planificate pentru asamblare în viitorul apropiat, producătorul până când nu oferă careva informaţii, însă putem presupune că variantele pur electrice şi diesel vor fi atribuite modelelor deja existente.

Mai devreme au apărut un şir de informaţii în presă, ce stipulau faptul că o variantă full electrică se aşteaptă să apară anume pentru noul crossover Kona. Acesta ar putea fi echipat cu o baterie de peste 50 kWh, ce i-ar oferi o autonomie de circa 350 de kilometri, în dependenţă de stilul de conducere a şoferului.

Comentarii