lukoil-banenr

Berlina premium a producătorului sud-coreean a primit o nouă generaţie, lansată la un eveniment dedicat în Seoul. Modelul prezintă noua faţă a limbajului de design Fluidic Sculpture, care vine cu o grilă faţă hexagonală cu finisaj lucios şi prezintă console scurte. Blocurile optice bi-xenon au semnalizatoare şi proiectoare cu LED-uri, în timp ce stopurile sunt full-LED, pentru a oferi un aspect demn de un model premium.

Pilot Autoexpert

Odată cu noua generaţie, Genesis a crescut, berlina premium de la Hyundai având o lungime de 4.990 milimetri şi o lăţime de 1.890 milimetri. Ampatamentul este impresionant chiar şi pentru acest segment, de 3.010 milimetri.

Hyundai Genesis a primit o nouă generaţie2

În standard, Hyundai Genesis are o configuraţie cu tracţiune spate, dar va fi oferit şi în compania sistmeului HRTRAC de tracţiune integrală. Hyundai va oferi modelul Genesis cu motoare care livrează între 257 şi 425 CP, varianta entry-level fiind un V6 de 3.0 litri, în timp ce vârful gamei este un V8 de 5.0 litri. Toate motorizările sunt optimizate pentru un raport bun între performanţe şi consum de carburant, iar transmisia automată cu opt trepte este standard indiferent de motorul ales. Versiunea de bază a lui Hyundai Genesis accelerează de la 0 la 100 km/h în 8.6 secunde, în timp ce vârful gamei realizează această acceleraţie în doar 5.4 secunde.

Hyundai Genesis a primit o nouă generaţie4

Interiorul noii generaţii a lui Hyundai Genesis este redesenat complet. Acum, modelul are materiale de calitate superioară, prezintă un aspect mai puţin aglomerat şi are mai multe spaţii de depozitare. Nivelul de zgomot şi vibraţii prezintă o reducere semnificativă, notează reprezentanţii Hyundai. Genesis a fost îmbunătăţit și prin implementarea unei suspensii spate multi-link, a unui airbag pentru genunchii şoferului şi printr-un set de sisteme active de siguranţă, care evită accidentele cauzate de părăsirea neintenţionată a benzii de rulare.

Hyundai Genesis a primit o nouă generaţie1

Comentarii