lukoil-banenr

Crossover-ul Santa Fe de generația a patra, care a debutat în luna februarie a anului 2018, a fost prezentat în versiunea de top numită Inspiration. Aceasta se diferențiază printr-o gamă de materiale premium folosite la interior, cu o izolare fonică îmbunătățită și un body kit redesenat.

Pilot Autoexpert

La exterior, noua versiune se indentifică în primul rând prin elementele laterale ale caroseriei vopsite în culoarea mașinii, la modelul standart, acestea sunt prezentate de un plastic nevopsit. A fost modificată și partea din față a vehiculului, unde buza de sub bară este mai lată și mai accentuată.

Alte detalii care fac această versiune să arate diferit sunt: grila cromată, ornamentele argintii la nivelul oglinzilor retrovizoare și jantele cu diametrul de 19 inch și un design special. La bara din spate se pot observa flanșele de eșapament, patru la număr și, un mic difuzor.

Principalele diferențe totuși, se regăsesc la interior. Acolo găsim scaune tapițate în piele perforată de culoare vișinie și insertii din Alcantara. Izolarea fonică este îmbunătățită cu ajutorul geamurilor duble din față. La fel, în posesia șoferului au apărut petalele cu ajutorul căruia pot fi schimbate vitezele, acestea regăsându-se la nivelul volanului. Versiunea de lux este, de asemenea, echipată cu anvelope marca Continental.

Hyundai Santa Fe în varianta Inspiration, este propus cu unul dintre cele trei motoare disponibile printre care: un benzinar turbo de 2.0 litri volum și două propulsoare pe motorină de 2.0 și 2.2 litri volum, cel mai disponibil în materie de preț fiind varianta echipată cu motor pe benzină.

Comentarii