lukoil-banenr

Hyundai Santa Fe preview oficial

Actuala generaţie de Hyundai Santa Fe este cea mai veche maşină din gama coreenilor, ceea ceea ce riscă să afecteze vânzarile maşinii. Asiaticii, însă, nu stau cu mâinile în sân şi profită de apropierea Salonului Auto New York pentru a prezenta primele randări oficiale ale SUV-ului.

Pilot Autoexpert

Noul Hyundai Santa Fe este desenat în concordanţă cu noul limbaj de design al companiei, denumit sugestiv Storm Edge. Acesta este o evoluţie a actualei teme grafice folosite de maşinile celor de la Hyundai în prezent, Fluidic Sculpture. Primele imagini ne înfăţişează noul model atât din faţă, cât şi din partea laterală, dar lasă într-un mister total poseriorul.

Totuşi, putem observa că liniile maşinii sunt o îmbinare între formele fluide ale modeleleor actuale şi adoptarea unor motive angulare.Farurile folosesc tehnologia DRL, (Daylight Running Lights) iar capota înaltă şi bara de protecţie masivă creează un ansablu impunător, tipic unui SUV. Noua grilă trapezoidală şi ea aduce o imagine nouă.

Lateralul aduce aminte de actualul ix35, iar linia cromată a geamurilor se desparte de „umărul” de deasupra roţilor posterioare, totul terminându-se cu o evazare. Stopurile se prelungesc pe aripa spate, iar jantele în cinci spiţe duble induc un aer sport. Rămâne de văzut cum se va materializa modelul de serie, iar acest lucru se va petrece exact la timp pentru ca Ford Kuga sau noua Honda CR-V să primească un rival pe măsură.

Comentarii