lukoil-banenr

Coreenii continuă ofensiva cu noi şi noi modele lansate pe piaţă şi o fac chiar foarte bine! Atât Kia cât şi Hyundai au ajuns nu doar să le sufle în ceafă marilor producători de automobile ci i-au şi devansat la unele capitole!

FLYONE

Noul model Hyundai Tucson este o dovadă celor scrise mai sus. Cu un design foarte fresh şi cele mai moderne tehnologii, noul Tucson are şanse mari să ajungă un best-seller în viitorul foarte apropiat. Blocuri optice cu LED, elemente de crom, jante de dimensiuni respectuaose, evacuare cu finală dublă, elemente de crossover, aripi umflate şi un interior foarte modest, clasic, este suficient pentru a-ţi garanta succesul.

diselok

În ce priveşte motorizările, noul Tucson poate fi echipat cu una dintre cele două versiuni ale motoarelor de 1.6 litri, aspirat natural ce produce 135 de cai putere şi vine agregat la transmisia manuală, sau varianta turbo-aspirată de 176 de cai putere cuplată la cutia de viteze automată cu şapte trepte şi dublu ambreiaj.

În tabăra motoarelor pe motorină, avem la fel două opţiuni reprezentate de unitatea de 1.7 litri şi 115 cai putere sau propulsorul de 2.0 litri care poate genera fie 136 cai putere fie 184 de cai putere, în dependenţă de dorinţe, preferinţe sau grosimea portmoneului!

Clienţii vor avea la dispoziţie faruri cu pornire automată, sistem de navigare, cameră video retrovizoare, un sistem de infotainment cu ecran tactil şi butonul start/stop. În lista dotărilor intră şi sisteme de siguranţă sau cele ce sporesc confortul cum sunt Smart Parking Assist, Autonomous Emergency Braking, Lane Keeping Assist System, Rear Traffic Cross Alert, Blind Spot Detection, Speed Limit Information Function dar şi Active Bonnet System care ridică automat capota pentru a uşura efectele impactului în cazul „coliziunii” cu un pieton! Deci, coreenii atentează şi la Volvo acum!

all-new-2016-hyundai-tucson-revealed-with-stylish-new-design-photo-gallery_1

all-new-2016-hyundai-tucson-revealed-with-stylish-new-design-photo-gallery_3

all-new-2016-hyundai-tucson-revealed-with-stylish-new-design-photo-gallery_4

all-new-2016-hyundai-tucson-revealed-with-stylish-new-design-photo-gallery_5

all-new-2016-hyundai-tucson-revealed-with-stylish-new-design-photo-gallery_6

all-new-2016-hyundai-tucson-revealed-with-stylish-new-design-photo-gallery_7

all-new-2016-hyundai-tucson-revealed-with-stylish-new-design-photo-gallery_8

Comentarii