lukoil-banenr

Hyundai Veloster Street Concept

După ce au publicat primele imagini cu conceptul Veloster Velocity, care va fi prezentat la SEMA în Las Vegas la sfârşitul acestei luni, coreenii de la Hyundai au prezentat la Salonul Auto Internaţional din Australia conceptul Veloster Street.

Pilot Autoexpert

Acest concept este creat în colaborare cu atelierul de tuning australian Concord Customs. Rezultatul final a primit numele Veloster Street şi se deosebeşte de versiunea de serie printr-o vopsea gri mată, un kit aerodinamic vopsit în portocaliu şi benzi iluminate pentru barele de protecţie faţă-spate şi pragurile laterale.

În interior, tapiţeria din piele de culoare neagră primeşte accente portocalii, pentru a păstra linia stilistică impusă de exterior. Pe lângă modificările vizuale, Veloster Street a primit un sistem audio care are o putere maximă de 8.650 W.

Sub capotă, motorul are parte de un intercooler din aluminiu, un filtru de aer sport şi un sistem de evacuare nou. La moment însă nu sunt cunoscute datele referitoare la cât de mult a crescut puterea propulsorului pe benzină de 1,6 litri cu turbocompresor, care în mod normal dezvoltă 200 de cai-putere.

Şasiul a fost şi el îmbunătăţit, cu bare anti-ruliu atât în faţă, cât şi în spate, suspensie ajustabilă şi discuri de frână ventilate.

Salonul Auto Internaţional din Australia are loc în Sydney în perioada 19-28 octombrie 2012.

Comentarii