lukoil-banenr

Şi-a cumpărat un Ferrari F12 doar pentru a intra pe lista pentru achiziţia unui exemplar LaFerrari

Pilot Autoexpert

Construit în doar 499 de exemplare, noul LaFerrari, prezentat în premieră mondială în luna martie la Geneva, a pus pe jar pasionaţii mărcii din toată lumea care îşi doresc în garaj una dintre maşinile care vor intra direct în istoria Căluţului Cabrat. Doar că anunţul făcut de Luca di Montezemolo, conform căruia pentru a fi pus pe lista de doritori ai modelului trebuie să îndeplineşti condiţia de bază de a fi client al cel puţin cinci modele Ferrari anterioare, i-a lăsat pe numai câţiva pasionaţi în rândul doritorilor.

Sunt însă printre aceştia şi cei care nu ezită să facă tot posibilul pentru a intra pe lista scurtă a candidaţilor pentru un exemplar La Ferrari, cel mai recent exemplu fiind înregistrat în Filipine – ţara unde un client al mărcii şi-a comandat recent un F12 Berlinetta doar pentru a ajunge la magica cifră de cinci exemplare Ferrari achiziţionate până acum.

Curios e faptul că, chiar şi fără să aibă vreo garanţie că noua sa achiziţie îi va aduce un LaFerrari în curte, filipinezul s-a înscris pe lista scurtă şi aşteaptă acum ca şefii mărcii italiene să-l anunţe dacă se califică sau nu pentru un exemplar al supercar-ului italian.

„Cel mai nou Ferrari este animat de un sistem de propulsie hybrid care dezvoltă în total 963 de cai putere şi reuşeşte să facă 0-100 km/h în mai puţin de 3 secunde. Preţul unui exemplar LaFerrari este de un milion de euro fără taxe.”

Comentarii