lukoil-banenr

Clipe de groază pentru un șofer din Israel, după ce o femeie i-a incendiat automobilul în timp ce se alimenta la o stație PECO. Potrivit presei femeia ar fi cerut de la păgubaș să o servească cu o țigară, iar ultimul a refuzat-o. Astfel aceasta a decis să se răzbune și i-a dat foc automobilului.

Pilot Autoexpert

Din imaginile surprinse de o cameră de supraveghere a stației PECO, se vede cum femeia s-a apropiat de bărbat, a întrebat ceva și a plecat, dar s-a răzgândit. A scos din buzunart o brichetă cu care a incendiat pistolul cu combustibil în timp ce bărbatul își făcea plinul la stația PECO.

După cum se vede și în înregiostrarea video focul a izbucnit imediat. În timpul incendiului în automobil se afla un bărbat care a reușit să iasă la timp din mașina cuprinsă de flăcări.

Nota Editorială: Apropo, de reacţia bărbatului, aceasta este greşită! Benzina din rezervor nu va lua foc complet şi maşina nu explodează dacă pistolul era să fie lăsat în gura de alimentare. Experienţele efectuate de către cercetători au dovedit faptul că arde doar benzina de la suprafaţă, care este alimentată cu oxigenul din aer. Prin urmare, dacă era întreruptă alimentarea incendiul nu avea cum să se extindă. Fiţi precauţi!

Comentarii