lukoil-banenr

Clipe de groază pentru o șoferiță și pasagerul său, după ce maşina în care se deplasau, un BMW Seria 5 în caroseria E39 a luat foc din mers! Incidentul a avut loc în oraşul cahul, iar incendiul a izbucnit spontan.

Pilot Autoexpert

Din fericire, victimile au fost observate la timp de un echipaj de patrulare, care a intervenit imediat. Polițistul a evacuat persoanele care se aflau în automobil, șoferița și nepoata acesteia, după care a folosit extinctorul din dotarea automobilului de serviciu a poliției pentru a înlătura sursa de foc.

O poveste cu final fericit, aşa cum în urma incidentului nici o persoană nu a avut de suferit. Totuşi ar trebui să aveţi grijă unde vă lăsaţi maşina dar şi în ce condiţii o exploataţi. Din cauza temperaturilor înalte, furutunurile de alimentare cu benzină ale maşinii se pot usca şi fisura, iar instalaţia electrică a motorului, este supusă la rândul ei unor teste grele în bătaia razelor solare.

Vă recomandăm să verificaţi cu minuţiozitate starea tehnică a maşinii, lipsa unor scurgeri de carburanţi (chiar şi la miros), sau alte lichide inflamabile. Totodată este obligatoriu să aveţi în maşina personală propriul extinctor (stingător). Baftă la drum!

Comentarii