lukoil-banenr

Şi-a mâncat permisul de conducere deoarece era fals

Agenţia Info-Prim Neo informează despre un incident ciudat, care a avut loc în urma solicitării de către Poliţia Rutieră a actelor de control ale unui şofer de microbuz. La solicitarea inspectorului, şoferul a prezentat actele, printre care şi permisul de conducere provizoriu de categoria D, deţinerea căruia este obligatorie pentru şoferii antrenaţi în transportarea de pasageri. Şoferul respectiv nu avea încă 24 de ani, vârsta necesară pentru deţinerea categoriei D, fapt care a trezit suspiciuni.

Pilot Autoexpert

După stabilirea acestor circumstanţe, şoferul a decis să… măncânce permisul, pentru a distruge dovada. Ulterior, poliţiştii au stabilit că actul a fost obţinut în mod fraudulos, însă şoferul nu recunoaşte acest fapt şi refuză să denunţe persoanele ce au contribuit la falsificarea documentului. În cadrul verificărilor s-a stabilit că şoferul, de 22 de ani, anterior a mai avut înregistrate diverse încălcări cu referinţă la transportul ilicit de pasageri.

Microbuzul, care aparţine unei întreprinderi individuale de transport, este reţinut la parcarea specială până la stabilirea circumstanţelor şi a persoanelor vinovate.

Comentarii