lukoil-banenr

Cu puţină vreme în urmă Audi anunţa un nou concept al unui crossover compact de oraş care avea să primească numele de botez Q2. Din păcate însă pentru germani, cei de la Fiat au refuzat să le dea indexul Q2, astfel că Audi a fost forţat să treacă la Q1. Totodată aceasta nu este singura problemă pentru ei aşa cum şi BMW a dezvăluit recent intenţia de a lansa un concurent pentru Audi. 

Pilot Autoexpert

Potrivit unor surse interne din cadrul companiei bavareze, conceptul de la BMW poartă numele Urban Cross şi s-ar putea să nu facă parte din gama X, aşa cum un model inferior lui X1 nu poate fi numit X0, susţine purtătorul de cuvânt al celor de la  BMW. Noul model va utiliza în comun cu BMW Seria 2 Active Tourer atât gama de motorizări cât şi platforma acestuia.

În verisunea entry-level noul Urban Cross va fi dotat cu un motor în trei cilindri, capabil să dezvolte până la 136 de cai putere, livraţi punţii faţă. Totodată bavarezii susţin că va fi disponibil şi sistemul de tracţiune integrală, oferit în calitate de opţiune.

11026642_452973941526957_1351945436_n (1)

Comentarii