lukoil-banenr

Modelul Almera, ori Sunny cum mai este cunoscut acest model pe piețile din Asia a primit de curând o versiune Nismo! Dar să nu vă așteptați la o mașină cu un aspect agresiv și motorizare puternică. Nissan Amera Nismo mai degrabă este o mutație, deloc reușită fără careva valențe sport.

Reprezentanța Nissan din Malasya a introdus pe piață modelul Nissan Almera Nismo dar spre deosebire de un Nismo pur, acesta nu dispune de o motorizare performantă ci doar de un kit estetic mai agresiv. De fapt, agresiv e greșit de afirmat pentru că, acesta transformă Almera clasică într-o mașină urâtă și totodată banală. Barele față/spate nu se asociază armonios cu sedanul de familie la fel cum nu au loc nici spoilerele față/spate alături de pragurile evazate. Totuşi cei de la Nissan au montat pe mașină un sistem de evacuare sport, doar că, la ce bun trebuie acesta dacă motorul a rămas intact?

FLYONE

Nissan-Almera-Nismo-2

Prețul kit-ului exterior ”Nismo” ajunge la 2.300 $ USD iar pentru sistemul de evacuare sport și o suspensie setată la fel, va trebui să scoateți din buzunar încă 3.935 $ USD.

diselok

Iar ca să fie clar de ce abordăm atât de negativ acest model, aflați că sub capotă se regăsește un propulsor în 4 cilindri de 1,5 l volum și 102 CP! Cu siguranță, cel mai penibil Nissan Nismo din toate timpurile!

Nissan-Almera-Nismo-3

Nissan-Almera-Nismo-4

Nissan-Almera-Nismo-5

Comentarii