lukoil-banenr

Noul Audi A4 va fi prezentat în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt, programat în toamna anului curent, însă pe interent au apărut deja primele imagini spion cu interiorul noului model.

Pilot Autoexpert

Germanii de la Audi țin în secret toate detaliile noii generații A4 însă spionii auto care sunt cu ochii pe ei, au reușit să surprindă câteva elemente ale interiorului. Din imagini putem observa că torpedoul este diferit de cel al actualei generații și seamănă mult cu cel al SUV-ului Q7 dar și al fratelui de concern VW Passat. Odată cu el, noul model primește și un nou levier al cutiei de viteze, un nou sistem multimedia cu touchpad și un display care la fel ca și în cazul limuzinei A8, poate fi ascuns în torpedou.

Amintim că noul model Audi A4 va fi construit pe platforma MLB care îi va permite să reducă cu 90 kg masa mașinei. Totodată, noua generație va fi mai spațioasă grație dimensiunilor mai mari oferind un confort sporit celor aflați în mașină. Noua generație urma să fie prezentată în 2014 dar Ulrich Hackenbergdirectorul, directorul responsabil pentru dezvoltarea mărcii s-a lăsat nemulțumit de designul mașinii amânînd lansarea pentru anul 2015.

170713.2602_600

171004.4576_600

Comentarii