lukoil-banenr

Chiar dacă, potrivit șefei serviciului de presă al Ministerului Tehnologiei Informației și Comunicațiilor, la data de 1 aprilie vor fi prezentate noile plăcuțe de înmatriculare, și tot din aceeași zi vor fi eliberate de către autoritățile abilitate, iată că unii moldoveni deja le au pe maşină.

Pilot Autoexpert

Imaginea a fost surprinsă săptămâna trecută şi postată pe pagina de facebook smotra.md, iar realitatea.md scrie că plăcuţele de pe maşina din poza alăturată, sunt identice cu cele prezentate de către Institutul Național de Standardizare! Nu se ştie dacă proprietarul acestui automobil, a recurs la plăcuţe de înmatriculare false, sau au fost eliberate de către autorităţi înainte de timp, cert este că avem şi pioneri în domeniu!

Vorbind la subiect, doar nouă ne par atât de urâte? Până acum avem deja vreo trei stiluri şi nici unul nu s-a dovedit a fi „cumsecade”. La care ne oprim? Într-o altă ordine de idei, sunt curios ce vor mai inventa autorităţile pentru a pune în „valoare” personalitatea individuală a fiecărui participant la trafic.

2ddc8c3dce743f92acc619d3d175d751

Comentarii