lukoil-banenr

Infiniti a publicat primele imagini cu un nou crossover compact care vine să se bată cu germanii BMW X1 şi Mercedes-Benz GLA. Prezentarea oficială va avea loc în cadrul Salonului Auto de la Geneva iar producătorul declară că noul crossover ținteşte o nouă generarație a clienților VIP.

FLYONE

Noul Infiniti QX 30 a fost devălui publicului astăzi deşi lansarea oficială va avea loc în luna martie la Geneva. Din singura imagine disponibilă putem observa că mașina va dispune de faruri spate cu tehnologia LED, bare de protecție masive, evacuări de dimensiuni impunătoare dar și bosaje mari pentru roți.

diselok

Deși va rivaliza cu Mercedes-Benz GLA, germanii le-au permis să folosească platforma MFA. În ce priveşte motorizările, aflaţi că Infiniti QX30 va fi dotat cu motoare în patru cilindri, atât pe benzină cât și diesel. Puterea motoarelor este ghidată către roţile punţii faţă, dar opţional poate fi oferit şi sistemul de tracţiune integrală!

Alte detalii tehnice încă nu au fost divulgate dar se ştie că noul crossover va fi asamblat la uzina din Marea Britanie la Sunderland. Amintim că în luna octombrie 2014, în Sunderland au demarat lucrările de construcție a unei noi uzini.

Comentarii