lukoil-banenr

Dacă eşti fericitul proprietar al unui Mercedes-Benz G63 AMG 6×6, şi eşti plictisit de moarte, poţi ieşi să dai o tură pe plajele de nisip. Asta desigur, dacă nu eşti cumva şi un locuitor al Emiratelor Arabe Unite, altfel rişti să rămâi doar cu ideea. Ori, te poţi delecta cu un videoclip în care alţii fac exact acelaşi lucru, sugerat mai sus!

Pilot Autoexpert

Imaginile surprinse nu sunt însă filmate în Dubai, sau oricare altă locaţie exotică ci în Belgia, la cea de a 66-a ediţie a Zoute Grand Prix. Aici mastodontul cu o greutate de aproape patru tone a săpat „tranşee” lungi cu toate şase roţi motrice, pe alocuri efectuând manevre chiar mai periculoase pentru publicul adunat să admire gigantul.

Din ce puteţi vedea nici şoferul nu pare a fi foarte experimentat, provocând deseori SUV-ul, care tinde să subvireze în loc să derapeze, lucru absolut firesc având în vedere că punţile duble spate nu îi permit acest lucru. Până la urmă însă, totul a decurs ok, fără accidente şi urmări neplăcute, iar sunetul V8-ului bi-turbo a trâmbiţat glorios în adierea vântuluii de toamnă târzie.

Comentarii