lukoil-banenr

Constructorul chinez de automobile, Zotye, va prezenta în curând noul său SUV la Salonul Auto de la Beijing. Crossoverul numit SR8 este de fapt o clonă a lui Porsche Macan şi se aseamănă atât de mult încât ai putea crede că ai de-a face cu un facelift al maşinii germane.

Pilot Autoexpert

Însă, la o analiză în detaliu, veţi observa că Zotye SR8 este departe de Porsche, absolut la toate capitolele. Asta chiar dacă, designerii şi inginerii acestei companii din China au încercat să reproducă într-u totul Macan-ul, până în cele mai mici detalii. Curios este faptul că pe foaie, schiţată, maşina chinezilor nu arată chiar atât de rău, ceea ce nu poţi spune despre produsul final.

Aş vrea să văd reacţia unui proprietar de Porsche Macan, eventual în Chişinău, atunci când la semafor se va alinia un Zotye SR8. Ei bine, acest lucru nu prea are cum să se întâmple pentru că cel mai probabil, crossoverul v-a fi vândut doar pe piaţa internă. Preţul de start al noului crossover începe de la 23.100 de euro, echipat cu motorul de 2.0 litri turbo ce produce 190 de cai putere de producţie Mitsubishi.

Zotye-SR8-Macan-2 Zotye-SR8-Macan-3 Zotye-SR8-Macan-4 Zotye-SR8-Macan-5 Zotye-SR8-Macan-6 Zotye-SR8-Macan-7 Zotye-SR8-Macan-8 Zotye-SR8-Macan-9 Zotye-SR8-Macan-10 Zotye-SR8-Macan-12 Zotye-SR8-Macan-13 Zotye-SR8-Macan-16 Zotye-SR8-Macan-17

Comentarii