lukoil-banenr

Debutul noii generaţii a pseudo-limuzinei Skoda Superb este tot mai aproape, iar pe măsură ce aceasta se apropie de linia de producţie cehii ne-au surprins astăzi cu noi imagini din interior!

FLYONE

Pentru început, cei de la Skoda şi-au propus să ne atragă atenţia asupra consolei de bord cu volan în trei spiţe cu comenzi, display-ul Discover cu o diagonală de 8 inch dar şi levierul transmisiei DSG care nu mai este o surpriză pentru nimeni. La fel ca şi faptul că noul model este construit pe platforma comună cu Audi şi Volkswagen, numită MQB.

diselok

2015-skoda-superb-interior-first-photos-revealed-passat-b8-from-the-czechs_2

Din păcate Skoda Superb va trebui să se mulţumească doar cu atât şi nu va beneficia de dotări pompoase care se regăsesc pe Volkswagen Passat, sau chiar şi pe alte modele Audi. Până şi MINI Cooper S care este o compactă de oraş se poate lăuda cu head-up display sau lumină ambinentală! S-au cam zgârcit la noul Superb!

Doar dacă luăm în calcul trimurile din lemn Laurin & Klement am putea spune că Superb-ul a primit măcar o notă de lux. Totuşi, fiind un model nou, acesta a slăbit cu vreo 75 de kilograme ceea îl va face mai eficient dar şi mai asculător de volan. Totodată ampatamentul a crescut cu până la 80 de mm iar acest lucru înseamnă acum şi mai mult spaţiu pentru pasagerii spate!

2015-skoda-superb-interior-first-photos-revealed-passat-b8-from-the-czechs_3

2015-skoda-superb-interior-first-photos-revealed-passat-b8-from-the-czechs_4

2015-skoda-superb-interior-first-photos-revealed-passat-b8-from-the-czechs_5

Comentarii