lukoil-banenr

Salonul Auto de la Detroit ne-a surprins cu mai multe premiere auto mondiale iar una dintre ele se pare că ne-a scăpat din vizor. Ei bine, să știți că este la fel de importantă ca și celelalte pentru că prezintă un concurent pentru electricul BMW i3 dar mult mai accesibil.

Americanii de la Chevrolet au prezentat în cadrul Salonului Auto de la Detroit rivalul lui BMW i3. Vorbim de o mașină care folosește tehnica fratelui mai mare, Chevrolet Volt. Mașina va avea o autonomie de 322 km în regim 100 % electric. Noutatea cea mare însă o găsim pe stiker-ul care indică prețul mașinei, doar 30 000 $ USD sau echivalentul a 25 000 euro.

FLYONE

Chevrolet-Bolt-EV-1

Totuși, pănă la o mașină de serie cei de la Chevrolet mai au de lucru pentru că, Bolt este doar un concept care dispune de o caroserie hachback. Se pare că totuși, sursa de inspirație a desigului vine de la bavarezi iar asta deoarece, la interior găsim un design minimalist și multe spații de depozitare. În scopul creării unei senzații de spațiu, inginerii au dotat mașina cu un plafon transparent.

Alte detalii tehnice nu au fost comunicate dar cert este un lucru, în cazul în care aceasta va primi undă verde, are mari șanse să dea peste cap segmentul mașinilor electrice.

diselok

Chevrolet-Bolt-EV-2

Chevrolet-Bolt-EV-4

Chevrolet-Bolt-EV-12

Chevrolet-Bolt-EV-13

Chevrolet-Bolt-EV-14

Chevrolet-Bolt-EV-18

Chevy-bolt-0

Chevy-bolt-1

Chevy-bolt-2

Chevy-bolt-3

 

Comentarii