lukoil-banenr

Strada Vasile Alecsandri din capitală este deseori intersectată de automobiliştii care preferă să scurteze distanţele şi aleg să conducă pe contrasens, la ieşirea de pe strada Anton Crihan. Cu siguranţă că aţi fost şi voi martori la asemenea situaţii şi nu doar o singură dată. Iată că unul dintre şoferi a ales să îi disciplineze pe ceilalţi blocându-le accesul. 

Pilot Autoexpert

Chiar dacă omul din imagini conduce un automobil mai puţin luxos, pe semne o Lada Niva, acesta a decis că le poate da o lecţie conducătorilor auto care încalcă nu doar regulamentul circulaţiei rutiere, dar şi regulile de bun simţ. Citat de sursă, point.md, autorul videoclipului a mărturisit că „Această răscruce este cu probleme, astfel e dificil de părăsit partea dată a orașului. Dar în timp ce pe drum avem agățat indicatorul „doar la drepta”, nu pot să cedez la nimeni”, a comentat acesta pe rețelele de socializare.

Automobilistul a menţionat că uneori și el încalcă regulile ce circulație dar se asigură să nu creeze obstacolele celorlalţi participanţi la trafic.

Într-o altă ordine de idei, ne întrebam oare de câte echipaje ale Inspectoratului Naţional de Patrulare ar fi nevoie pentru a pune capăt acestor grave încălcări. Iar dacă aceştia ar fi la faţa locului, oare câte amenzi erau colectate la buget?

Comentarii