lukoil-banenr

 

Icoana microbusurilor revine in 2012

Pilot Autoexpert

Piața microbus-urilor ar putea fi fascinată în 2012 cu lansarea unui model de la Volkswagen. Oficialii de la Volkswagen au declarat că intenționeaza să readucă celebrul microbus, numit de fanii acelei perioade Hippie Van sau Hippie Mobile

Noul model de la Volkswagen va avea la baza liniile de design ale vechiului microbus, și va prinde contur în cadrul centrului de design VW din California, a declarat Klaus Bischoff. De asemenea Bischoff a declarat că viitorul model iconic nu va fi un derivat de serie al conceptului Microbus, expus în 2001, al cărui proiect a fost blocat patru ani mai târziu din lipsă de fonduri. Astfel noul modelul fiind văzut practic ca un înlocuitor pentru actualul Routan, familistul american care nu se bucură de succes dincolo de Ocean.
Europa însă va primi acest Microbus ca membru al familiei T1, fără a pierde însă din vedere tradiţia modelului legendar.

Publicul larg va face cunoştinţă cu viitorul microbus abia în 2012, versiunea de producţie fiind aşteptată nu mai devreme de 2015.

Comentarii