lukoil-banenr

Imagini şi detalii noi cu low-cost’ul Citroen C-Elysée

Citroen C-Elysée a fost prezentat iniţial în urmă cu trei luni, dar francezii au publicat o galerie foto extinsă a noului lor model. Berlina low-cost a francezilor intenţionează să-şi atragă clienţii prin stil, fiabilitate şi durabilitate, modelul având intenţii serioase de luptă cu viitorul Logan. Motorizările lui C-Elysée dezvoltă între 72 şi 115 CP, iar versiunea de top este oferită şi în compania unei transmisii automate. Chiar şi clienţii motorizării entry-level pot opta pentru o transmisie automată, dar aceasta are doar cinci rapoarte.

Pilot Autoexpert

C-Elysée are o lungime de 4.43 metri, o lăţime de 1.7 metri şi o înălţime de 1.47 metri. Datorită dimensiunilor generoase pentru acest segment, modelul are cel mai mare ampatament din clasa berlinelor de segment C, 2.65 metri, alături de un portbagaj de 506 litri. Lista de dotări include aer condiţionat cu afişaj digital, senzori de parcare spate, pilot automat şi limitator de viteză, radio-cd cu MP3 şi conectivitate Bluetooth. Pe unele pieţe, Citroen va oferi şi elemente precum parbriz încălzit, sistem de navigaţie, cameră video pentru marşarier şi acces fără cheie.

Motorul entry-level în gama Citroen C-Elysée este un Vti de 72 CP şi 110 Nm, care se mândreşte cu un consum mediu de 5 litri la sută. Există şi un diesel în ofertă, care oferă 92 CP şi un consum mediu de 4.1 litri la sută. Citroen C-Elysée va fi disponibil cu până la şase airbag-uri, ABS şi ESP, în dependenţă de piaţa pe care va fi oferit.

Comentarii