lukoil-banenr

Îmi cer scuze, dar nu erau locuri de parcare!

Vă este cunoscută situația când trebuie să parcați rapid automobilul pentru o perioadă scurtă de timp, dar loc nu există? Ce fac mulți dintre noi în astfel de situații? Își parchează mașina într-un loc unde nu ar crea impedimente mari celorlalți participanți la trafic. Sau, din păcate, parchează astfel încât blochează alte automobile.

Pilot Autoexpert

În aceste cazuri riscați să fiți amendat sau să provocați un conflict, unde veți fi învinuit că vă este în cot de toți. Există o ieșire din situație? Există o soluție pentru astfel de cazuri?

KIA Motors Moldova consideră că a fi cumsecade și a da dovadă de curtoazie poate soluționa majoritatea din aceste cazuri. În acest sens, compania KIA Moldova lansează o campanie civică în care îi cheamă pe șoferii ce sunt puși în situația să parcheze în locuri nepotrivite, blocând accesul altor mijloace de transport, să lase pe parbriz o foiță în care să-și ceară scuze și să indice nr. lor de telefon. Când acesta va fi telefonat, va reveni la locul unde a parcat și va debloca mișcarea automobilelor. Fără conflicte, fără acuzații. Înțelegerea reciprocă poate să ne ajute să fim mai fericiți!

Dacă și dvs sunteți de acord cu asta, atunci adresați-vă la KIA Motors Moldova pentru a primi cartele speciale de vizită, care sunt distribuite pe străzile din oraș, iar apoi să le lăsați la timpul potrivit pe parbrizul automobilului dvs.

Împreună putem face orașul nostru mai bun!

Comentarii