lukoil-banenr

Impreza Outback vine în Europa

Pilot Autoexpert

Subaru ne rezervă o surpriză la Geneva, un crossover derivat din Subaru Impreza. Ultimele date relevă însă faptul că Impreza XV va însemna europenizarea lui Impreza Outback, model care există deja în SUA.

Iniţial am crezut că Impreza XV va fi o versiune cu totul nouă, dar de fapt este nouă doar pentru europeni, existând în SUA sub denumirea Impreza Outback. Acest model va fi bazat pe versiunea în 5 uşi a lui Subaru Impreza, dar va integra elemente specifice segmentului spre care tinde, prin asta înţelegând o gardă la sol mai mare, protecţii mai proeminente atât în zona spoilerelor cât şi a bosajelor şi suporţi pentru plafon. Ca şi versiunea mai mare Outback, caroseria va fi bicoloră, protecţiile având o nuanţă diferită faţă de cea a părţii metalice.

Dimensiunile versiunii Impreza XV vor fi: lungime 4,43m, lăţime 1,77 m, înălţime 1,52 metri şi ampatament 2,62 m. Ca motorizări noul model va beneficia de propulsoarele Boxer de 2.0 litri pe benzină şi Diesel. În materie de motorizări se va înregistra principala diferenţă faţă de modelul american, acela având propulsorul de 2.5 litri şi 170 CP. În galeria de imagini aveţi prezentată versiunea americană, dar ne asumăm riscul să credem că în principal va fi acelaşi model.

 

Comentarii