lukoil-banenr

De la începutul anului, s-au produs 678 de accidente de circulaţie, soldate cu 84 de persoane decedate, iar alte 794 au fost traumatizate. Informațiile au fost prezentate de către Poliția Republicii Moldova.

Pilot Autoexpert

Din numărul total de accidente, 205 au fost comise din cauza excesului de viteză, unde 47 de persoane au decedat, iar alți 213 oameni au fost răniți. Din acest motiv, autoritățile au decis să acționeze cu armele din dotare și să pornească marea vânătoare.

Atenție! Acţionăm cu #mașinile-capcană, dotate cu radar, pentru că ne dorim să ajungeţi în siguranţă la destinaţie. Respectați viteza legală!

De astăzi, Poliţia intensifică acţiunile pe drumurile naţionale pentru prevenirea accidentelor rutiere şi pentru depistarea celor care pun în pericol siguranța traficului, conducând cu viteză excesivă.

Noi, cei care monitorizăm, zilnic, traficul auto îți cerem să nu te superi – facem acest lucru pentru că ținem la tine și la #familia ta.

Viteza excesivă și cea neadaptată condițiilor de drum sunt printre principalele cauze ale accidentelor rutiere grave.

De la începutul anului, s-au produs 678 de accidente de circulaţie, soldate cu 84 de persoane decedate, iar alte 794 traumatizate.

Din numărul total de accidente, 205 au fost comise din cauza excesului de viteză, unde 47 de persoane au decedat, iar alți 213 oameni au fost răniți.

Comentarii