lukoil-banenr

În centrul capitalei un automobil „a decis” să lovească un troleibuz

Accidentul a avut loc în dimineaţa de 11 decembrie pe strada Puşkin din Chişinău. Traficul a fost blocat timp de jumate de oră, conform agenţiei de informare info-prim.md.

Pilot Autoexpert

Accidentul s-a produs în faţa Palatului Naţional „Nicolae Sulac”, în jurul orei 8.30. Timp de mai bine de jumătate de oră în zonă s-a circulat foarte greu, iar coloana de troleibuze oprite se întindea până la strada A. Mateevici.

Accidentul a fost cauzat, potrivit şefului Regiei Transport Electric Chişinău, Gheorghe Morgoci, după ce frâna unui automobil, parcat în faţa Palatului Naţional „Nicolae Sulac”, a renunţat. Şoferul acestuia nu a reuşit să evite impactul, automobilul acestuia pornindu-se spontan din loc şi lovind astfel troleibuzul.

Şoferul troleibuzului spune însă că a rămas şocat când a văzut că automobilul a ieşit singur pe carosabil.

Chiar dacă prejudiciile directe provocate de accident sunt minime, consecinţele lui au fost resimţite de zeci de oameni grăbiţi să ajungă la serviciu. Tot din cauza ambuteiajului, poliţiştii rutieri au venit la locul evenimentului doar aproximativ peste 40 de minute din moment ce au aflat despre accident.

Şoferii aflaţi în apropiere au fost nevoiţi să împingă automobilul şi să pună o piatră sub roată ca acesta să nu pornească din nou.

Comentarii