lukoil-banenr

Pentru că întotdeauna este loc de mai bine, agenții rutieri din Republica Moldova vor învăța de la polițiștii din Estonia, cele mai importante tactici de conducere sigură și rapidă în situații de urgență.

Pilot Autoexpert

Reprezentanții Inspectoratului Național de Patrulare, care anterior au fost instruiți la Centrul de instruire estonian Laitse Rally Park, vor desfășura instruiri teoretice-practice timp de 2 zile, în perioada 6-7 mai, la Chișinău în comun cu instructorii din Poliția estoniană pentru alți angajații ai INP.

La aceste cursuri angajații vor învăța cele mai importante tactici de conducere sigură și rapidă în situații de urgență. Totodată, Poliția din Estonia a donat INP-ului un prim ajutor – echipament pentru desfășurarea altor instruiri, cum ar fi – echipament tehnic (calculator, proiector, boxe audio, imprimantă, flipchart), triunghi reflectorizant, conuri mari și mici de semnalizare, cuburi mari și mici etc. Aceste echipamente vor fi folosite în cadrul instruirii angajaților Inspectoratului Național de Patrulare, servind drept suport pentru buna desfășurare a instruirilor.

Să sperăm că după finalizarea cu succes a lecţiilor de instructaj, poliţiştii noştri vor învăţa să conducă mai rapid şi mai sigur, atunci când datoria îi cheamă! Noi le urăm maximă prudenţă la drum pentru că avem şi gropi în asfalt care le-ar putea îngreuna  exercitarea atribuţiilor.

Comentarii