lukoil-banenr

Este vară şi e timpul perfect pentru distracţie, festivaluri şi expoziţii. Iar dacă până acum am fost onoraţi cu diferite sărbători dedicate fie berii, epocii medievale, florilor sau altor minunăţii, atunci pe partea automobilelor stăm ceva mai prost. Ce-i drept, se înregistrează o tendinţă nouă în Moldova care va schimba foarte curând starea lucrurilor.

Pilot Autoexpert

Unul dintre aceste fesivaluri, care urmează să aibă loc la data de 9 August, chiar în capitală, poartă numele de „Exotic Engine”. Aici vizitatorii sunt invitaţi să facă cunoştinţă cu automobile exotice, scumpe, performante, neobişnuite, modificate sau extrem de luxoase. Automobile pe care le poţi vedea şi pe străzile din capitală, stând în ambuteiaje, sau parcate în faţa unor localuri de fiţe, însă mai rar se va întâmpla să le vezi toate în acelaşi loc, la „Exotic Engine”.

Pe lângă frumuseţele de maşini expuse, organizatorii şi-au propus să adune şi o sumă de bani pe care să o doneze unei tinere familii în speranţa că aceştia îşi vor putea trata fiica Andreea. Fetiţa de numai şase ani suferă de o boală grea, cunoscută şi ca tumoare canceroasă cerebrală…

Acum că ştii ce ai de făcut şi ce ai de văzut nu îţi rămâne decât să te îmbraci cât mai lejer, să te înarmezi cu un aparat foto şi să mergi în ziua de 9 August, pe str Ghibu 9/3, vis-a-vis de marketul Riga şi în faţa restaurantului Old Riga!

Comentarii