lukoil-banenr

În Nederlanda a apărut un nou constructor de automobile sport

Pentru prima dată despre proiectele companiei a devenit cunoscut în luna februarie a acestui an, dar din acel moment, producătorul a făcut modificări la caracteristicile tehnice ale modelului Coupe. În locul motorului de şase cilindri planificat anterior, compania a decis să utilizeze un propulsor de două litri, cu patru cilindri, capabil de 170 CP.

Pilot Autoexpert

2014 Huet Brothers Coupe

O decizie făcută cu scopul de a reduce masa sportcarului cu 200 kg şi de a îmbunătăţi economia de combustibil, menţinând în acelaşi timp caracteristicile dinamice vechi. Acceleraţia de la 0 la 100 km/h coupe-ul cu masa proprie egală cu 800 de kg o va putea realiza în mai puţin de cinci secunde.

2014 Huet Brothers Coupe Road Racer

Modelul Coupe Road Racer va fi echipat cu acelaşi motor într-o versiune mai puternică de 255 CP, de configurarea căruia se vor ocupa specialiţtii companiei Cosworth. Primii o sută de kilometri pe oră acest automobil sport îi va putea recruta în aproximativ patru secunde.

Ambele versiuni au tracţiune pe spate, sunt echipate cu o transmisie manuală cu şase trepte şi diferenţiale spate cu alunecare limitată. Modelul Road Racer, cu excepţia motorului mai puternic, se deosebeşte de coupe-ul standart prin prezenţa unui roll cage şi asigurarea sporită a rezervorului.

Preţul sportcarului Coupe în echipamentul de bază este de 67800 de euro, în timp ce preţul pentru Racer Road Coupe porneşte de la doar 78500 de euro. Producţia totală este estimată la doar 40 de exemplare de coupe-uri. Pe lângă Europa, compania speră să se ocupe de furnizarea sportcarurilor în SUA şi Canada.

Comentarii