lukoil-banenr

Ambițiile inginerilor și designerilor ruși implicați în proiectul ”Cortegiu” tocmai au fost demonstrate întregii lumi. În premieră, Vladimir Putin, a mers la ceremonia de inaugurare în noua sa limuzină!

Pilot Autoexpert

Imaginile cu vehiculul blindat au fost surprinse de către reporterii ruși în timpul transmisiunii live. Mașina, despre care nu au fost dezvăluite nici un fel de date tehnice, impresionează cu dimensiunile sale și oricine poate spune că seamănă foarte mult cu uun Rolls-Royce, mai pușin autorii acestui proiect.

Anterior, se zvonea că limuzina va fi echipată cu un motor V12 de 6.6 litri, echipat cu patru turbo-suflante pentru o putere totală de 830 CP și 1320 Nm de cuplu motor. Mai mult de atât, rușii cică ar fi implementat și un sistem mild-hybrid, care include în trenul de propulsie un motor electric de 48 Volt, care are și funcția de alternator, pentru încărcarea bateriilor.

Vehiculul a fost construit pe o platformă modulară, pe baza căreia urmează să fie asamblate și un sedan, SUV dar și un monovolum, toate aceste automobile fiind necesare într-un cortegiu.

Comentarii