lukoil-banenr

În timpul apropiat berlinele Volvo S60 şi S80 vor fi modernizate

Pilot Autoexpert

Ne luând în considerente faptul că se află pe piaţă de numai doi ani, Volvo S60 ar putea să se pregătească deja de un facelift. Versiunea revizuită a modelului de clasă medie este aşteptată alături de o variantă facelift a vârfului de gamă, S80. Declaraţia vine de la Doug Speck, directorul global de marketing Volvo, care susţine că echipa de dezvoltare a constructorului suedez lucrează deja la modificările operate actualelor S60 şi S80.

Facelifturile ar urma să impulsioneze vânzările celor două modele şi să asigure scandinavilor un aflux continuu de clienţi până la jumătatea anului viitor, când Volvo intenţionează să dezvăluie noua generaţie a SUV-ului XC90, primul automobil dezvoltat pe Volvo Scalable Platform Architecture.

Decizia de a revizui actualele S60 şi S80 este parte a strategiei ofensive pe care suedezii au demarat-o odată cu lansarea actualului V40, rivalul lui BMW Seria 1 şi Audi A3. Volvo şi-a propus ca până în anul 2020 vânzările sale anuale să însumeze 800.000 de exemplare.

Comentarii