lukoil-banenr

Două persoane au decedat iar altele două au ajuns în stare gravă la spital, după ce un automobil de marca Mercedes s-a tamponat cu un alt vehicul de model VAZ. Accidentul a avut loc în după amiază zilei de ieri, la intersecția străzii Dacia cu strada Băcioii Noi din sectorul Botanica al Capitalei.

Pilot Autoexpert

Deocamdată, se cunoaște că în automobilul de model VAZ se aflau patru persoane. Două dintre ele, un bărbat în vârstă de 57 de ani și o femeie de 75 de ani, au decedat pe loc, iar alte două au fost transportate de urgență la spital. Șoferul automobilului de model VAZ are 21 de ani. Acesta a rămas în viață, dar starea lui este gravă.

Liliana Pușcașu, ofițerul de presă al Serviciului Protecție Civilă și Situații Excepționale susține că, pentru scoaterea personelor din automobilul de model VAZ a fost necesară intervenția unei echipe de descarcerare. Omenii legii investighează toate circumstanțele la fața locului.

În ultima vreme, numărul accidentelor rutiere se pare că a crescut, iar majoritatea dintre acestea sunt cu final tragic. În acest sens, îndemnăm toţi conducătorii auto să conducă cu maximă prudenţă la volan şi să respecte normele regulamentului rutier care impun şi limita de viteză maximă pe anumite sectoare de drum. Securitatea la trafic înseamnă viaţă şi nu uitaţi că cineva foarte drag vouă vă aşteaptă acasă!

11178659_539495382865224_144980607_n

Comentarii