lukoil-banenr

Un autoturism de model Toyota Land Cruiser, cu o valoare ce depășește 20 mii de dolari, a fost reţinut de către polițiștii de frontieră, deoarece figura ca fiind furat din Spania. Incidentul a avut loc ieri, 5 mai, în jurul orei 18.25, în punctul de trecere Palanca.

Pilot Autoexpert

La volanul maşinii de teren se afla un cetăţean ucrainean. Toyota Land Cruiser, era fabricat în anul 2003 şi înmatriculat în Ucraina. După verificarea documentelor de călătorie, poliţiştii de frontieră au avut suspiciuni în privinţa provenienţei mijlocului de transport, fiind efectuate verificări în baza de date a Interpol, iar ulterior s-a constatat că maşina este dată în căutare de către autoritățile Spaniei, încă din anul 2005!

Şoferul a declarat că nu cunoaște despre cele depistate. Mai mult de atât, acesta a relatat inspectorilor de frontieră că, pe teritoriul Ucrainei, în anul 2011 i-a fost furată mașina achiziționată în 2008, însă i-a fost găsită și returnată fără a-l înștiința despre faptul că figurează ca fiind furată din alt stat. În vederea continuării şi definitivării cercetărilor pe cazul dat, mijlocul de transport a fost reținut de către Poliția de Frontieră.

Comentarii