Inifiniti QX 70
lukoil-banenr

Cu ocazia Salonului Auto de la New York, japonezii de la Infiniti, au pregătit o nouă versiune a modelului QX70, botezată Limited. Ediţia specială va beneficia de un tratament premium unic, atât la exterior cât şi interior. Despre ce este vorba mai exact aflaţi în cele ce urmează.

Pilot Autoexpert

Grila frontală a maşinii a fost înlocuită cu una de tip nou, care potrivit oficialilor va putea fi văzută de acum pe modelele generaţiei viitoare, proiectoarele anti-ceaţă au cedat locul luminilor de zi DRL LED, iar bara faţă a primit un scut metalic care are rolul de a accentua aspectul robust al SUV-ului japonez. Alte schimbări remarcabile sunt grilele de ventilare laterale, vopsite în aceeaşi nuanţă de vopsea ca şi caroseria, blocurile optice fumurii şi pe final, jantele de 21 de inch în diametru.

La capitolul interior, Infiniti QX70 Limited a primit o tapiţerie din piele bi-coloră, plafon negru, trimuri din lemn combinate cu aluminiu şi un pedalier sport.

Sub capotă lucrurile rămân neschimbate, iar singura opţiune disponibilă pentru acest model este motorizarea V6 de 3.7 litri ce dezvoltă 325 de cai putere, livraţi transmisiei automate cu şapte rapoarte.

Inifiniti QX 70

Inifiniti QX 70

Inifiniti QX 70

Infiniti QX70

Infiniti QX70

Comentarii