lukoil-banenr

Infiniti Emerg-E Concept

Cu nişte săptămâni în urmă, cei de la Infiniti ne făceau realmente curioşi cu imaginile-teaser pentru un nouconcept, care anunţa nu doar un nume extravagant, Emerg-E, dar şi un stil elaborat, o continuare a lui Infiniti Essence, care a făcut furori la Geneva 2009, în urmă cu trei ani.

Pilot Autoexpert

Acum iată că avem parte de imaginile oficiale ale noului concept Infiniti Emerg-E , care ne dezvăluie o maşină sport cu un design efectiv frumos. Japonezii au adaptat noua imagine de macă pe un coupe foarte fluid, care îmbină sportivitatea şi agresivitatea fără a apela la nici un fel de muchie brutală – cum se întâmplă în cazul „urâtului” Nissan GT-R.

Însă, în afara imaginilor, oficialii japonezi vor să sporească suspansul până la Salonul Auto Geneva 2012, când vor fi făcute publice toate detaliile despre noul Infiniti Emerg-E. Ştim, totuşi, că acest concept are un sistem de propulsie hibrid, plasat în poziţie centrală, constând dintr-un motor pe benzină performant şi unul electric, promiţând performanţe de excepţie.

Comentarii