lukoil-banenr

Infiniti împreună cu Red Bull Racing dezvoltă un model performant de stradă

Companiile Infiniti şi Red Bull Racing plănuiesc un viitor model performant de stradă. Având în vedere că Infiniti tocmai şi-a prelungit pentru patru ani implicarea ca sponsor principal ai echipei de Formula 1 Red Bull Racing şi că Sebastian Vettel a reuşit să obţină al treilea titlu de campion mondial, era şi de aşteptat ca un model de stradă să fie dezvoltat împreună.

Pilot Autoexpert

Posibilitatea dezvoltării unui automobil performant de stradă a fost subliniată de către Simon Sproule, şeful departamentului de comunicare Infiniti. La Salonul Auto de la Los Angeles acesta a declarat că Infiniti şi Red Bull Racing discută posibilitatea dezvoltării comune a unui model foarte performant de stradă. Dacă va deveni realitate, acest automobil va fi bazat pe unul din actualele modele din gama Infiniti.

Infiniti FX Sebastian Vettel edition este primul proiect realizat de aceste două companii în parteneriat, iniţial ca concept car, apoi ca model de serie mică, dar Red Bull Racing şi Sebastian Vettel au avut doar o implicare limitată în acest proiect.

Comentarii