lukoil-banenr

Infiniti IPL G Convertible

IPL este prescurtarea Infiniti Performance Line, iar Infiniti IPL G Convertible este modelul care va fi prezentat la Salonul Auto de la Los Angeles. Maşina este bazată pe versiunea decapotabilă G37, iar prima dată a fost prezentată ca un concept la Salonul Auto de la Paris de anul trecut.

Pilot Autoexpert

Spre deosebire de concept, versiunea pregătită pentru producţie beneficiază de un aspect diferit al părţii frontale, praguri redesenate şi jante de 19 inci, vopsite în culoarea grafitului. La exterior, lucrurile se văd în alb şi negru când te uiţi la IPL G. Asta pentru că Infiniti a pregătit două nuanţe speciale de vopsea pentru caroserie, mai exact una care a fost denumită Moonlight White şi alta, botezată Malbec Black.

Pentru interior, vei observa pielea Monaco Red, care de asemenea este specială pentru IPL G şi inserţiile din aluminiu. Pe spătarul scaunelor a fost integrat un logo, care îţi spune că nu eşti într-un G decapotabil standard.

Infiniti IPL G Convertible foloseşte un motor V6 de 3.7 litri care este împrumutat de la versiunea coupé, dar a fost îmbunătăţit pentru a oferi un răspuns mai eficient în turaţii ridicate. La fel s-a întâmplat şi cu sistemul de evacuare sau cu sistemul de frânare.

Puterea este distribuită către roţile din spate, prin intermediul unei cutii de viteze automată, cu şapte trepte. Desigur, pentru accentuarea valenţelor sportive, padelele aşteaptă liniştite în spatele volanului să fie mângâiate.

Comentarii