lukoil-banenr

Infiniti M35h Business Edition

Brandul premiu al autoproducătorului Nissan, Infiniti, încearcă să câştige noi clienţi în segmentul modelelor premium, prezentând o ediţie specială a modelului hibrid M35h. Numită Business Edition, versiunea încearcă să se ridice la înălţimea numelui pe care îl poartă şi vine să sporească pachetul tehnologic disponibil pe versiunea de serie.

Pilot Autoexpert

Comparativ cu aceasta, M35h Business Edition aduce în plus sistemul de navigaţie avansat Conectiviti+. Nu lipsesc nici farurile bi-xenon cu tehnologie adaptivă AFS, camera pentru marşarier, senzorii de parcare şi de monitorizare a presiunii din pneuri. Pentru clienţii mai pretenţioşi, M35h Business Edition plusează cu scaune faţă, îmbrăcate în piele de înaltă calitate, cu funcţie de ventilaţie şi încălzire, navigaţie prin satelit cu recunoaştere vocală, Bluetooth, USB şi sistem audio Bose cu 10 difuzoare şi tehnologia Bose AudiPilot2, cu rol de anulare a vibraţiilor şi a altor zgomote ambientale.

Sub capotă nu sunt modificări, Infiniti consideră mai acceptabil să nu se atingă de ansamblul hibrid, compus dintr-un motor V6 şi o unitate electrică, care oferă per ansamblu 364 de cai putere. Preţul anunţat de Infiniti este de 58.715 euro

Comentarii