lukoil-banenr

Infiniti dă dovadă de perseverenţă şi se visează tot mai aproape de poziţia lider în segmentul automobilelor premium de lux. Pentru a-şi consolida prezenţa în segmentul coupe-urilor, niponii vor prezenta un nou concept, numit Q60, care astăzi se arată într-un prim comunicat oficial. 

FLYONE

Vedem şi o imagine ataşată cu noul model care aminteşte de conceptele anterioare cum ar fi Q80 Inspiration sau Q50 Eau Rouge Concept. Sportiva adoptă un stil caracteristic Infiniti cu grila radiatorului de dimensiuni impozante, jante de 21 de inch în diametru şi fante de aerisire „săpate” în aripile laterale, imediat după roţile faţă.

diselok

Alte trăsături comune sunt blocurile optice alungite dar şi geamurile laterale spate de o formă neobişnuită. Desigur nu puteau lipsi accentele de crom şi urmele de negru.

Conceptul urmează să fie prezentat la data de 13 ianuarie an curent, în cadrul Salonului Auto de la Detroit, NAIAS. În ce priveşte producţia de serie a noului model, Infinti promite că acest lucru se va întâmpla puţin mai târziu, însă tot în acelaşi an 2015. Evident că pe parcursul timpului vom vedea şi versiunea de serie a acestuia, care s-ar putea să nu fie foarte deplasată ca design, de ceea ce vedem în pozele actuale.

Comentarii