lukoil-banenr

Luna ianuarie a anului 2014 va marca debutul conceptului Infiniti Q50 Eau Rouge, despre care reprezentanţii mărcii au spus doar că reprezintă o viziune de design. Conceptul este botezat după celebrul viraj „Eau Rouge” al pistei Spa-Francorchamps din Belgia. La rândul său, virajul este botezat după un râu care curge în aproprierea complexului istoric, inaugurat în anii ’20.

Pilot Autoexpert

Imaginea teaser a conceptului prezintă o nouă bară de protecţie, un splitter integrat în bara faţă, un set de fante de aerisire integrate în capotă şi proiectoare de ceaţă cu LED-uri. Iar așa cum nivelul de detalii prezent pe acest concept este foarte înalt, exemplarul ar putea fi un model de pre-producţie, având numeroase elemente în comun cu modelul de serie.

„Performanţa este un stâlp cheie în ADN-ul mărcii noastre, iar acest model exprimă rădăcinile noastre printr-o interpretare în materie de design. Cu abundenţa sa de tehnologii, Q50 a fost o bază excelentă pentru o versiune extremă de performanţă, înglobată în aspectul lui Q50 Eau Rouge”, a declarat Alfonso Albaisa, Infiniti Executive Design Director.

Comentarii