lukoil-banenr

Conducerea companiei Infiniti a luat decizia să renunţe temporar la asamblarea modelului QX 50 şi versiunii hybrid a lui QX 60. Hotărârea vine în urma dificultăţilor ce ţin de vânzările pe piaţa americană.

Pilot Autoexpert

În cazul lui QX 50 este vorba despre o stagnare temporară, adică generaţia care ar trebui să apară în 2017, nu va mai fi comercializată. În schimb producătorii pregătesc o nouă caroserie a crossoverului care va primi noul propulsor Infiniti, capabil să-şi modifice gradul de compresie şi înzestrat cu sistemul de autopilot „ProPilot” proiectat de Nissan.

Ce ţine de QX 60 în varianta hybrid, aici decizia de al scoate de pe linia de asamblare este dictată de vânzările mici din SUA, unde mai pui că, în medie, consumul este identic cu cel al modelului echipat cu motorul V6 de 3.5 litri aspirat natural.

Mai devreme Infiniti, a anunţat despre sistarea producerii modelului QX 70, cunoscut mai devreme ca FX. Decizia a fost luată pentru a produce şi promova noul model de QX 50, care este catalogat de producători ca un model cu un potenţial mare, capabil să aducă vânzări mari.

Noul model Infiniti QX 50
Infiniti QX 60

Comentarii